Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

Nyerj Örök Rózsa Macit nyereményjáték!

A Nyereményjáték szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) az theSHP.hu által szervezett weboldal valamint annak hivatalos Facebook oldalán meghirdetett ingyenes Nyereményjátékra (továbbiakban: Játék) vonatkozik a szóban forgó Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel együtt.
 
1. A Játék szervezője
A Játék szervezője a Petró kft., székhelye: 1162 Budapest Wesselényi u. 1., Cégjegyzékszám: 01 09 167392 (továbbiakban: Szervező)
A Játékban résztvevő személy a részvétellel automatikusan elfogadja a Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.
 
2. Részvétel feltétele 
A nyereményjátékban jogosult részt venni, aki:
  • Cselekvőképes természetes személy
  • Rendelkezik Magyarországon tartózkodási hellyel vagy lakóhellyel
  • Azok aki a www.theshp.hu webshopon legalább 7.000 Ft összértékben vásárolnak a játék időtartalma alatt
 
3. A Játék időtartalma
2020 január 20 - 2020 február 10.
 
4. Nyeremény, nyertes kiválasztása és értesítése.
A Nyeremény egy 24 cm-es 9.000 Ft értékű Örök Rózsa Maci, díszdobozban.
A Játék Nyertesét véletlenszerűen sorsoljuk ki azok között, akik eleget tesznek a Szabályzatban foglaltaknak és a Játék leírásának. A sorsolás helyszíne: 1162 Budapest, Wesselényi utca 1.  A sorsolás időpontja 2020 február 11. 9.00
A Játék Nyertesével email-en keresztül vesszük fel a kapcsolatot. A Nyertes személyes adatait kizárólag a Nyeremény átadása céljából kérjük, melyet azt követően megsemmisítünk, harmadik félnek nem adjuk át. A Nyertesnek meg kell adnia a nevét és a lakcímét.
 
5. Nyeremény kézbesítése
A nyereménytárgyat a Szervező kézbesíti vagy küldi el a Nyerteseknek. A postázás átfutási ideje legfeljebb 2 munkanap.
A nyeremények kézbesítése kizárólag Magyarország területén megoldható. A Nyertes a kézbesítéssel kapcsolatban a Szervezőnél tehet reklamációt.
Ha a Nyertes 1 héten belül nem jelentkezik a nyereménytárgyért, a Szervező új Nyertest sorsol.
A Nyereményt legfeljebb kettő alkalommal kíséreljük meg eljuttatni a Nyerteshez. Amennyiben a Nyertes nem veszi át a Nyereményét bármilyen okból kifolyólag, személyes átvételre van lehetősége.
A Nyertes felelőssége együttműködni a nyeremény átvétele vagy kézbesítése kapcsán. Ha a Nyertes ennek nem tesz eleget, úgy a nyeremény nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.
 
6. Adatkezelés
A Játékosok személyes adatainak kezelésére a Szabályzat részét képező Adatkezelési Szabályzatban találhatóak irányadóak, valamint e pontban foglaltak. E Szabályzat egyúttal Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak minősül.
 
7. Felelősség kizárás
A nyeremény szállítási késedelméért a Szervező nem vállal felelősséget, ha a késedelem önhibáján kívül történik. Ha a Játékosok téves adatot adnak meg, a következményt a Játékos viseli, a Szervező másik nyereményt nem köteles felajánlani.
A Szervező nem vállal felelősséget a nyereményt a szállítás során érő károk kapcsán, de minden esetben jóhiszeműen törekszik arra, hogy a nyeremény ép állapotban érjen a Nyertes által megadott címre.
A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, valamint e Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai problémák miatt ideiglenesen nem elérhetővé válik. A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen technikai problémákkal összefüggésben keletkező hibákért.
Ha a Nyertes nem jelentkezik a Nyereményért a sorsolást követő 1 héten belül, úgy a Szervező új Nyertest sorsol. A Nyertes számára a jelentkezést követően 2 hét áll rendelkezésére, hogy Nyereményét átvegye. A határidőn túl a Szervező új Nyertest sorsol.
 
8. Egyéb
A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy e Szabályzatot megváltoztassa. 
Kérdéseket a Játékokkal kapcsolatban az info@theshp.hu e-mail címre lehet küldeni.
A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag a theSHP csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt